YAĞMUR'UN ŞARKISI

Şarkının Hikâyesi:

Yağmur Rifaioğlu, Sümerler Ortaokulu'nun parlayan yıldızlarından biriydi. Herkes onu tanırdı. Güler yüzüyle ve sempatik tavırlarıyla herkesin gönlünü kazanmıştı. Okuldaki etkinliklere katılımının yanı sıra, Hatay Apkord Çocuk Korosu üyesi olarak da aktifti. Depremden 3 gün önce, koro şefi Sezgin Suna'ya WhatsApp üzerinden sesli bir mesaj bırakarak, annesi ile birlikte yazdıkları bir şarkıyı besteleyip sahnede seslendirmek istediğini ifade etmişti. Ancak ne yazık ki, 6 Şubat depreminde Yağmur, anne ve babasıyla birlikte hayatını kaybetmişti. Yağmur'un Şarkısı, 6 Şubat Depremi'nde hayatını kaybeden tüm çocuklarımızın adına düzenlenecek etkinliklerde, Hatay Apkord Çocuk Korosu üyeleri ve Yağmur'un arkadaşları tarafından anıları yad etmeyi amaçlamaktadır.

Şarkıyı İndirmek İçin Tıklayın.

02-02-2024

Yayın: 02.02.2024 - Güncelleme: 02.02.2024 16:27 - Görüntülenme: 27