Ali Rıza Büyüker Ortaokulu

HÜRRİYET MAH. KARA HÖYÜK CAD. ALI RIZA ORTAOKULU BLOK NO 4 ERZİN / HATAY
MARKALAŞMIŞ OKUL, MARKALAŞMIŞ EĞİTİM
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Futsal Üçüncülüğü 8 Ocak koşusu Erzin 1.,2.,4. ile ilk 10 da 7 derece Beyaz Bayrağa sahip okul
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KARAYOLU İLE
Servis Bilgisi
SERVİS YOKTUR. ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN ŞAHSİ ARAÇLARI İLE ARABASI OLMAYAN ÖĞRETMENLERE YARDIMCI OLUNMAKTADIR. YÜRÜYEREKTE OKULA GİDİŞ GELİŞ YAPILABİLİR.
HÜRRİYET MAHALLESİ,
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 115 KM UZAKLIKTA,İLÇE MERKEZİNE 1 -1.5 KM UZAKLIKTADIR. YÜRÜYÜŞ MESAFESİ İLE OKULUMUZA GİDİŞ GELİŞ SAĞLANABİLİR.
Diğer Hususlar
OKUL WEB SİTEMİZ GÜNCELDİR.GÜNLÜK OLARAK YENİLENMEKTEDİR. SİTEMİZDE YER ALAN BİLGİLER GÜNCELDİR.OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ PAZARTESİ-SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE-CUMA GÜNLERİ SAAT 08:00 İLE 17:00 ARASINDA ARAYIP BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.