Okulumuz öğrencilerine deneme sınavları yapıldı.

Mrt

Ögrencilerimize yay geçidi farkindaligi oluşturmak için önce yaya uygulaması etkinliğine katıldık.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve  Şehitler Günü Anma etkinliklerinden görüntüler. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler ederiz.

Mrt

Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş ELMASOĞLU ve ilçemiz hayırseverlerinden Resmiye ALPAR okulmuz Özel Eğitim sınıfı öğrencilerini ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulünün yüzüncü yılına ilişkin tören düzenlendi. Törende emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimiz Özge KAYALI ve Muhammed KATIRCI ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz bahçesindeki gülleri bahar öncesi budamasını yaptık.

Mevzuat

1739 Sayılı MEB Temel Kanununun İlgili Hükümleri

Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin İlgili Hükümleri

Adaylık Sürecine İlişkin 2015/13 Sayılı Genelge

Adaylık Sürecine İlişkin 2015/13 Sayılı Genelge (c) Bendi Hk.

Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci

1739 Sayılı MEB Temel Kanununun İlgili Hükümleri

Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin İlgili Hükümleri

Adaylık Sürecine İlişkin 2015/13 Sayılı Genelge

Adaylık Sürecine İlişkin 2015/13 Sayılı Genelge (c) Bendi Hk.

Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci

Valilik Yazısı ve Ekleri

Adaylığın Kaldırılmasına Dair Olur Yazısı

Yönetmelik Ekleri

Görme Engelli Öğretmenlerin Yetiştirme Süreci Formları

Kılavuzlar

11 Ekim 2015

19 Mart 2016

18 Aralık 2016

19 Mart 2017

24 Aralık 2017

09 Aralık 2018

08 Aralık 2019

26 Temmuz 2020

Adaylık süreci hakkında bilgilendirme videosu aşağıda yer almaktadır

Güncel Duyuru :

28/12/2020  tarihli ve 18494159 sayılı Aday Öğretmen Yetiştirme Program

Kas

Geleceğe nefes olmak ve çevremizi daha da yeşil kılmak için okulumuzda öğrencilerimizle birlikte fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

Okul bahçemizdeki ağaçlarımız,okul personelimiz Hilmi KESKİN tarafından ilaçlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda sosyal kültürel aktiviteleri artırmak ve Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un önem verdiği tasarım beceri atölyelerine bizde yer vermek amacıyla okulumuza çeşitli zeka oyunları alarak zeka oyunları atölyemizin ön hazırlık çalışmalarını yaptık. Oyunların alınmasında emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımıza ve idaremize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Orta-ağır özel eğitim sınıfımız hayvan dostu etkinliği kapsamında okulumuz bahçesindeki ağaçlara asılmak üzere orman bölge müdürlüğümüzden temin ettiğimiz kuş yuvalarını boyadılar.

Mrt

Okul bahçesinde bulunan ağaçlarımız personelimiz Hilmi KESKİN ve Erzin Belediyesi ekipleri tarafından bakım ve budama faaliyetleri yapılmıştır.

Mrt

Temiz çevre sağlıklı okul düşüncesi kapsamında okul bahçemizi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte temizledik.

Mrt

Sivil savunma haftası kapsamında bu hafta okulumuz öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla yangın ve tahliye tatbikatı gerçekleştirdik. Başarılı bir şekilde öğrencilerimizi tahliye eden tüm öğretmenlerimizi ve kısa sürede tahliye olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.