Ara

Şehitlerimizi anmak onları tekrardan dularla hatırlamak için okulumuz öğrencileri ile beraber ilçemizdeki şehit kabirlerlerini  ziyaret ettik.

Ara

Sınıflarımıza Türkiye siyasi, Türkiye fiziki, dünya siyasi ve dünya fiziki haritaları asarak sınıflarımızda haritalandırma çalışması yaptık.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı 2019-2023 Stratejik Planı yayınlanmıştır. Ülkemize milletimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.

Stratejik plan için linki tıklayınız: http://sgb.meb.gov.tr/www/2019-2023-stratejik-plani-genelgesi-yayinlanmistir/icerik/329

Kas

Ara tatil döneminde öğrencilerimizle fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Ara tatil dönemindeki mesleki çalışma programı çerçevesinde okulumuzda olumlu kurum iklimini pekiştirmek, öğretmenlerimiz ile birlik beraberliği devam ettirmek ve çalışma döneminde emek eden yorulan bütün öğretmenlerimizin yeniden motive olması yeni döneme hazırlık amacıyla mangal etkinliği düzenledik. Katılım sağlayan emek eden bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında ilçe genelinde düzenlenen Futsal turnuvasında okul futsal takımımız turnuvada 3. olmuştur. 3. lük kupamızı İlçe Emniyet Müdürümüz takdim etmiştir. Futsal takımında emek eden ve futsal takımımızı manevi olarak destekleyen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Takımımızı tebrik ederiz.

Kas

Bugün fidan yarın nefes kampanyası kapsamında Ali Rıza Büyüker Ortaokulu idarecisi, öğretmeni ve öğrencileriyle bizde yeşil bir gelecek oluşturmaya,  yarınlar için bir nefes vermeye varız dedik ve bu çerçevede okulumuzda fidan dikimi yaptık. Katılım sağlayan idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

2019 MEB-EKYS ile ilk defa yönetici olarak yapılan atamalar ile okulumuza  müdür olarak atanan İsmail ARSLAN,03.10.2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.