HATAY / ERZİN - Ali Rıza Büyüker Ortaokulu

Mrt

Sivil savunma haftası kapsamında bu hafta okulumuz öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Başarılı bir şekilde öğrencilerimize tatbikatı gerçekleştiren tüm öğretmenlerimizi ve kısa sürede güvenli yerlere geçen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimiziçin LGS ye yönelik olarak Bakanlığımız tarafından yayınlanan Şubat ayı örnek soruları öğrencilerimize deneme sınavı olarak yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz Orta Ağır Özel Eğitim sınıfımız atık materyallerden yapılan saksılar ile  sınıf bahcesi olusturdular.

Şbt

Vatandaşla Buluşma etkinliği kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan KENANOĞLU okulumuzda velilerimiz ile görüştü. Eğitim öğretim faaliyetleri kapsamında velilerimizi dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz velilerimizin talepleri ile yakından ilgileneceğini belirtti.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan KENANOĞLU okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerimizle  görüşerek eğitim-öğretim faaliyetleri üzerine fikir alışverişi yapıldı. Sayın Milli Eğitim Müdürümüze ziyareti için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Hafif Zihinsel Özel Egitim Sınıfı öğrencilerimiz Teknoloji ve Tasarım dersinde yaptıkları çalışmalar.

Şbt

Orta Ağır Özel Eğitim sınıfımızda Öğretmenlerimiz Nihal ZİNİ ve Elif Nazlıcan ÖZBAYKAL öğrencilerimize el göz koordinasyonu denge sağ sol çalışması yaptılar.

Şbt

Okulumuz bahçesinde bulunan kum havuzunu kullanmak üzere Beden Egitimi Öğretmenimiz Volkan PAKSÖZER hazırlamıştır.

Şbt

Hafif düzey özel eğitim sınıfı öğretmenlerimiz Seher KURT ve Selim SARIASLAN Fen Bilimleri dersi kapsamında güneş sistemi modellemesini öğrencilerimiz ile yaptılar.

Şbt

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem dönem başı öğretmenler kurulu toplantısını okulumuz öğretmenler odasında gerçekleştirdik. Alınan kararların tüm okulumuz öğrencileri öğretmenleri için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Güzel bir dönem geçirmeyi dileriz.

Ock

Okulumuzda görev yaparken 2019-2020 eğitim öğretim yılı başında yurtdışı öğretmenliği ile ülkemizi temsil etmek için Almanya ya giden okulumuz ingilizce öğretmeni Hatice DEPREM görev yaptığı okulun ara tatile girmesi ile kısa bir tatil için ülkemize gelip, bu kısa süre içerisinde bizleri de unutmayarak ziyarette bulunmuştur. Hatice hocamıza bizleri ziyareti için teşekkür ederiz. Görevinde başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz Şube Rehber Öğretmenleri ile birlikte 5/A, 5/B, 6/A, 6/B, 7/A, 7/B, 8/A ve Hafif düzey özel eğitim sınıflarımızla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik.

Ara

Okulumuzun değerli öğretmenleri ile birlikte hatıra fotoğrafımız...

Ara

Okulumuz öğrencileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik.

Ara

Okulumuzda düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme kursları bitiminde günlerin kısalması ve havanın erken kararması nedeni ile öğrencilerimize öğretmenlerimiz evlerine kadar eşlik ediyor,onları ailelerine teslim ediyorlar.